Wednesday, June 09, 2010

Tolong adik beradik

Memang susah kan... Adik beradikpun takmo tolong. Aku tau sangat akak aku ni.
Dia mmg jenis rajin keje dan duit banyak.

Tapi tulah, dah tau lama.. adik beradik mmg susah nak tolong kita, even kita nak jumpa dia ngan kawan2 pun dia takut. Aku tak pernah paksa or desak dia. Aku cuma mintak tolong dia kumpulkan kawan2 dia. Aku tak katapun aku nak apa2 comitment or nak jual kat dia, but tu lah.. once org tau kita ada bisnes yg nak ditawarkan dan dia plak takut terpengaruh dgn barang baik yg aku bawak, mmg akan cuba ngelak dan cuba jauhkan diri. macamlah kita buleh tarik duit dari poket or akaun bank dia dengan cuma mendengar..

Sangat tak supportive. Memang adik beradik aku bagus sesangat. Takpe, aku teruskan saja.

No comments:

Post a Comment