Tuesday, June 21, 2011

cawangan baru @ shah alam

hi gang,

akak hepi coz akak dah bukak satu lagi cawangan bisnes akak yg baru kat shah alam.. seksyen 14 sampai 28.. ke 30.. eheh.. ada ke seksyen 30...tataulah, nanti akak cek balik..

let's welcome her to our global circle team.. puan noor azlina.. one very determined woman... sgt komited and also very friendly.. ciri2 yg mmg kita cari dalam semua bisnes partners kita. selamat berjaya ina!!





KJC turun padang bersama Tengku Julya, memberikan akak support and guidance to the new team member. Thanks so much guys, i really appreciate it. Memang sronok bila kita keje berpasukan.. sama2 menyumbangkan tenaga dan semangat utk setiap ahli pasukan..





ini pia, comey and aktif sangat.. anak no. 2 pada ina ni.. walau baru sekali berjumpa, dia tak kisah, dia cepat mesra.. macam mama dia jugak!







lepas ni, sapa2 from shah alam, you can get your DCL products from puan ina, call her at 012-3171 593


Siapa2 yg nak tau info on this business and how we generate income tru this networking business.. please do not hesitate to call


kak su bidadari.. 014-7242 338

No comments:

Post a Comment