Sunday, June 19, 2011

servicing my clients

ini Siti Zen and her doter, iqa.. macam adik akak je kan?
siti is one of my first clients.. and as my client, tugas akak adalah berjumpa semula bertanyakan apakah perkembangan terbaru dia.. since saturday was her bday, and i knew she would be very busy.. i called and ask for a date... nak kasih present la konon... heheh.. at least she was surprised when i passed the kopi red guara tu sepeket.. katanya dia patut berenti mnum kopi2 yg dia biasa minum tu.. and when i told her kehebatan red guara yg memberi tenaga, melancarkan darah, bakar kolestrol dan melawaskan penghadaman.. dia pun terus bersemangat nak minum.. biarlah dia rasa sendiri...
siti and iqa makan berkongsi kat KFC slayang mall malam tu.. suka tengok kemesraan dua beranak ni.. best jugak ada anak pompuan kan ..


balik jumpa siti, akak terus gi amik anak2 bujang akak tu, ajak depa pi pulak hantar produk2 dipesan dek Akla, ex ofis mate akak.. dia pesan 2 bidadari and also wanted to try out q-she lepas dia lama dah usha khasiat q-she tu.. akakpun pegilah..

bila cerita2 pasal anak, ibu mana yg tak suka kalu anak2 dia senang belajar, ye tak.. so, bila akak suggest d-genius kat dia.. utk anak2 dia, diapun tak teragak2 nak jugak diberikan kat anak2 dia utk perkembangan otak mereka..

tu la dia.. benda baik, elok kita share.. akak cuma bitau keberkesanan q-she yg akak sendiri ambil dan juga d genius and e genius yg anak2 akak dah lama ambik.. berbaloi



tulah dia kisah akak buat servicing kat client2 akak... seronok jugak jumpa kawan2 lama sekali sekala.. bercerita perkembangan kuarga dia and all..

satu malam tu dapat jumpa 2 client.. sudah cukup memberikan semangat pada akak... bahawasanyer bisnes ni berkonsepkan silaturrahim.. dibina atas dasar kasih sayang sesama insan.. tu lah dia kelebihan DCL..


2 comments:

  1. Kak Su,

    Thanks. As expected, yg hak E-Genius tuh terus digeget dek budak2 tuh once masuk mulut. Tkper lar, heehheee...derang tk dpt ikut lagi arahan bebetul.

    ReplyDelete
  2. Hi ktc,
    takpelah.. yg penting dia dah mula mengambilnya..

    tima kasih kerana terus menjadi penyokong produk hebat DCL, semoga kita semua mendapat manfaat darinya!!

    ReplyDelete