Monday, June 13, 2011

jangan mengkhinzir buta

tulah dia..
nak buat bisnes bagus.. tapi jgnla sampai mengkhinzir buta... kena banyakkan ilmu di dada dulu beb..

takde apa.. tak marahkan sesiapa, cuma akak nak ngingatkan diri akak je.. belajar, cari ilmu jangan berenti sebab selagi kita mencari ilmu, selagi tulah kita akan rasa sikitnyaaaa ilmu yg kita ada.. lagi2 ilmu ni berkenaan dengan kita yg nak berjuang bisnes nih..

lagi satu komitment.. tu lagi satu yg paling penting.. kalu tu takde, jgn harap nak ke mana.. apa dibuatpun takkan menjadi..

tu je dulu.. akak dah pening mikirkan tak buleh2 uplod gambau pulak, adoiii.. later2 lah.



akak takdapat update weekend baruni since internetnya slow giler macam kura2, hatipun rasa cam nak terbakar.. sabar, sabar... lebih baik aku buat keje lain.. hati senang, keje buleh siap..hanginnnnnn ok!

2 comments:

  1. yup, nak buat sesuatu mesti ada ilmu.

    ReplyDelete
  2. salam izman..
    betul kata2 mu itu.. sambil kita berbisnes, kita kena terus penuhkan ilmu di dada, kan?

    ReplyDelete