Thursday, June 16, 2011

pencetus



kemarin, rabu.. CA Azmi sms ajak gi BC Rawang.. sukanya.. walaupun terpaksa akak cancelkan klas aerobik akak kat astana malam tadi... hehehe.. pengorbanan kecil je tu..






malam tu jugak akak dijemput oleh tokey business centre CA samsul bahari di rawang utk ke depan bagi testimoni produk.. adoi, mula2 takut, gelabah sebab tak ready... tapi fikir2.. kalu tolak, takut ntah bila pulak dapat peluang memajukan diri begini.. so, akak terima jelah..


ada perkongsian dari CA bonda malam tu.. best, dia bercerita sebab2 kenapa dia perlu berjaya dan mencapai pendapatan puluhan ribu..



1. diri dia sendiri

2. anak2 dia

3. suami dia



akak setuju sgt sebab pada akak ia kena datang dari diri kita sendiri dulu..



anda semua di luar sana.. sebab apa pulak? ada yg masih mencari2 sebab?


call akak.. kita bincang, dail 014- 7242 338

No comments:

Post a Comment