Tuesday, June 14, 2011

testimoni produk hebat

harini akak nak citer testimoni produk bidadari.. dari client akak bernama kak AR.. tujuan dia nak cuba ialah katanya nak ketat.. hehehe.. itu pengakuan biasa dari seorang wanita yg dah lama berumahtangga... dia mmg pakar multitasking... ni bukan semua org buleh lakukan, ok.. pd yg belum kawin or baru kawin tak beranak lagi tu jgn nak kata apa2 selagi awak blum sampai ke tahap ni ye? kak AR ni bukan saja seorang wanita bekerjaya, dia seorang isteri, ibu, anak and dia jugak seorang pelajar luar kampus UiTM, final year.. Boleh bayangkan tak how multitasking she is. diapun tak kurang hebat di tempat keje. wanita kalu mahu, tentu apa saja buleh dilakukan, kan? tabik kaum wanita!!!




setelah dia order, akak bawakkan, akak siap bitau syarat2 minum jus bidadari ni, untuk berkesan, haruslah di minum dgn sudu plastik 2 sudu pagi dan 2 sudu malam. selepas minum, janganlah ambil apa2 makanan or minuman hatta asam sekalipun selama sejam.. so, dia kata.. dia ni jenis tak ikut syarat punya org, tapi sebab nak rasa keberkesanannya, dia ikutlah syarat2 tu, malah dia tambah lak beberapa jam lebih puasanya selepas minum jus itu..





lepas 2 hari, dia tipon akak tau.. akak ingat kenapa.. sebab selalunya akak yg akan tipon client selepas 5 or 7 hari.. nak tanya how they feel selepas cuba produk kita.. ini tak... tekezut la akak.. haa.. dia call katanya nak bitau.. nak buat confession.. dia rasa produk bidadari ni sgt berkesan, dia dah rasa perbezaannya even selepas sehari menggunakannya... lebih ketat, kurang becak, memang nikmat, katanya.. waduhhh... even hubby dia pun memuji dan dapat merasakan kehebatannya malam itu..



alhamdulillahhhh.. dgn izin Allah juga dan kerana makan mengikut syarat2nya, dia dah dapat apa yg diinginkannya.. akak tumpang gembira sebab dapat menggembirakan client.. memang produk2 akak sgt hebat, kan.. ikut jer syarat2nya!




jadi, wanita2 di luar sana.. rebutlah peluang anda utk menjadi pengantin baru sekali lagi.. call akak..


kak su bidadari.. 014-7242 338 utk anda pula merasakannya..





No comments:

Post a Comment