Wednesday, June 15, 2011

there's always a first time





.."saya ni kan.. dulunya selalu sakit lutut, maklumlah dalam kategori tembun, badan selalu sakit, especially the lutut.. at one point, saya terpaksa solat duduk jer.. sooo the very the pathetic time tu kan .. but that was the reality sebelum saya mengenali madu plus ni.. amazing namanya.. so, saya try la amik amazing tu.. lepas amik, saya rasa dah ilang sakit kaki saya, sakit lutut sayapun dah sembuh tuuu.. sembuhhh.. amazing giler.. haaa.. ya Allah, kuasa penyembuhan tu datang dari Allah, tapi saya ikhtiar dgn makan amazing laa.. dah boleh solat cam biasa balik.. alhamdulillahhhhhh.... saya perasan jugak lepas amik amazing tu kan, saya join aerobic session, nak sihatla katakan.. kalu sejam dua tu.. takde pancet, insyaallah steadyyy jer.. haa tenaga segera dari amazing ni mmg sgt berguna pada saya.."



tu la dia antara fakta2 yg akak share malam tadi kat weekly gathering at HQ.. menggeletar lutut.. tapi adalah sikit2 ingatan bab how to ke depan berucap nih.. akak belajar kat leadership seminar baru2 nih.. berbaloi2 kauuu... haaa


CD Rizal call akak ptg tu soh akak buat bab testimoni produk.. dia ni akak baru bitau dia last week, jemputlah akak soh ke depan pulak, minggu ni.. bergurau2 jer.. tup tup dah dijemputnya ... adoiiii.. memang bagus dorang ni bab menyahut cabaran, kan.. tu yg dorang cepat naik dalam bisnes ni.. pantang dicabar.. apa2pun, tima kasih pada CD Rizal kerana beri peluang akak.. begitu jugak KJC selaku leader and merangkap my idola.. yg sokong akak bab2 memajukan diri.. i likeee!!!


semua ni menaikkan semangat je kan?

2 comments:

  1. wah, dah semakin maju. bercakap depan khalayak ramai bukan semua boleh buat, ko dah berjaya.

    lepas ni jadi speaker pulak ye.

    ReplyDelete
  2. izman..
    thanks.. aku sedang belajar sikit2 haa..

    ReplyDelete