Monday, January 02, 2012

my own experience

ko nak citer apa kak su? experience apa pulak ni? heheh.. ini experience akak sendiri pakai PB tau... best.. rasa kemas, rasa selamattt je.. hehehh... mmg senang nak masuk baju yg selalu tu sangkut2, pakai pants pun dah loose giler, tu baru first time pakai. korang bayangkan akak kurus nanti..heheh memang berpeluh2, yup.. diakui sendiri oleh ramai yg sudah memakainya, even my mentor, hanis haizi sendiripun kata peluh2 mmg akan keluar lebih dari biasa.. tapi akak rasa selesa, insyaallah akak nak kurus dan akak nak sihat. samping tu pulak, akak nak income yg solid jugak. cer you all tengok grup hanis yg dah berkembang seluruh m'sia dgn more than 400 business partners dah, semua dah nampak kehebatan bisnes pb nih.. tunggu apa lagi? ni adalah bukti dari one of the best leader, CDM kak rohana sendiri..

No comments:

Post a Comment