Friday, January 06, 2012

berseri-seri dengan pb

semalam kan.. akak first time get back to work at pwc.... lama cuti tuuu.. almost 2 weeks..rasa cam takmo balik opis dah, tapi kang, tak jumpa org, how to share the benefits of my pb pulak, ye tak? 


well.. akak cam biasalah, hari ke 5 dah pakai pb tu.. masih baru nihh.. pakai full set mmg confident and sedappp je pb wrap badan akak.. eheh.. pastu akak kena tegur dgn kak ros.. vogue je katanya, berseri2 bila balik cuti... cewah.. alhamdulillahh.. tu namanya effect yg segera... dah pakai pb ni dah cuci dalaman akak dah nampaklah keserian kat muka akak tu..suka mak tauu.. alhamdulillahhh.. dah ada perubahan walaupun sikit.. tu yg bila org tegur tu.. galaklah  akak bercerita.. well.. share je mende yg kita alami sendiri, senang bai tuuu..


2 sets dah ada yg order, apa lagiii, teruskan kak su..  sorang tu nak kempiskan tummy dia and join my buat bisnes ni jugak, sorang lg tu plak sebab sakit belakang dia yg lama dideritai.. perlu corset utk support badan dia..  


tugas akak senang je, cerita and ajak dia sama2 amik peluang kehebatan produk pb yg almost 20 years di pasaran.  akak tau.. wanita semuapun mau kelihatan cantik dan hebat dan yg utama sekali kesihatan akan terpelihara... kan?  kita jaga 70% kesihatan dan 30% kecantikan.. cukuplah 100% cintakuuu.. kannn?

nak tau lagi detail or nak cuba pakai dulu free?
call / sms / email kak su
014-7242 338 / suriani0621@gmail.com

No comments:

Post a Comment