Monday, January 02, 2012

ukur jangan tak ukur

akak dah pi kelas 3 kali since joined PB bisnes nih.. menarik sgt. selama ni tak pernah pun tengok yg betul2 punya set, asik tengok gambar je.. macam kolot pun iyer.. well.. itulah dia hakikatnya.. mende yg kita nak tau, betul2 la kita amik pot sekarang, kan? so, kelas tu ada macam2 diajarnya, dari cara nak mengukur badan customer sampailah menjaga business partner. segala2nya diajar. logik sgtlah, sebab ilmu sangatlah penting dalam bisnes kan? akak memang ajar diri utk sentiasa berusaha pegi kelas, belajar apa saja utk menambah ilmu. so, dah belajar tu, kenalah praktikkan,kan? maka bermulalah sessi pertama mengukur my first customer, aida e. namanya.. seronok jugak, dia pun excited bila tengok plan bisnes yg dibentangkan oleh Hanis Haizi and Alya, my leaders. ini aida, tapi gambar masa akak jumpa dia tu dah ilang disebabkan nak tukar2 hp dgn kanda.. (my bad!!) so, gambar aida yg ada inilah akak letak sini. aida teruja jugak dan tak sabar nak pakai set PB dia.
lepas tu, bermulalah ukur mengukur, dipantau oleh leader akak yg hebat, Alya.. dari ukur anak2 teruna akak, kakak akak and my nieces.. barulah tak kekok sikit! memang susah masa nak cari size, but buat tiga 14 kali, alhamdulillahhh.. dapat sudah!! teringat masa ukur aida haritu, ada aci tu ingat akak nak ukur jahit baju, sebab tak sempat pi tailor... layannnnnn.. hik!
for consultation and free trial, contact me.. 014-7242 338

No comments:

Post a Comment