Monday, January 20, 2014

family day pwc 2013 - ict shah alam (18 jan 2014)

katanya ini utk taun lepas 2013, but since calendar was fully booked, terpaksa buat on january, but still considered last year's one.. mmm.. new place this time, at ict shah alam.  okay la kan.. new tuu.. new experience.. for me and family.  walaupun akmal taknak pegi and ganti dengan siti, we had fun.. i guess we did.  penat tak terkata laa.. lembik rasanya petang tu.  tak sampai petang pun kami, by 2pm plus kami dah cabut.  tak balik tapi terus pi umah angah, sementelah dah dekat, shah alam ke klang.


 baru sampai, posed dulu.. ameer tolong amik pic.. tak penuh la pulok.. adoi



sessi aerobic yg best.. peluh2 jantan betina pondannnnn..



mmg sejuk ngko... -4degree katanya.. mana tak sejuk.. aku yg lemak tebai pun rasa sejukkkkk




at the red carpet with all the patungs (not so real the faces.. yeah sorry)






i was lucky to win the lucky draw no. 4.. Alhamdulillahhh.. 





oh my God.. so biggggg!!



azmeer and umi, asik kepit dgn ayah jer.. umi pun tak dapat kepit ayah.. huuu


kanda nak pulak posing dgn ku.. owhh.. so rare!!


collage kan saja pic2 ntah apa2.. 




 nak balik dah time ni.. posed before masuk kereta and chow to umah angah




next time if you wanna go ICT shah alam, pi la time malam, baru beshhh.. lampu2 byk warna warni.. huuu.. suka lampuuuu.. haiii

dah.. wa boring tatak keleja.. asik kena je.. serba tak kena.. kat umah pun tak dipedulikan, di mana2 pun sama.. huk huk.. nasib aku lah.. terhegeh2 menagih kasih sokmo

No comments:

Post a Comment