Tuesday, February 11, 2014

terharu

semalam aku dijemput dinner oleh Wan, my boss, one of the partner in my firm.  for the first time in about 10 years of my service with pwc.. dia soh aku call dia Wan jer.. boleh?  tak kena la kann.. but hehe..  i was invited to join their dept. dinner, i mean CNY dinner.  selalu dengar kawan2 je dapat gini.. eh, bukan aku kisah ngat, dah rezeki dorang... mmg aku dikelililingi boss2 cina saje since day 1 aku joined pwc nih.. but since aku tukar ke dept baru ni, aku dapat jemputan pulak pi makan sama2 
dgn dorang.. owh .. so terharu ngko.. ngeh3.. mak suker sbb diterima.. like belonged gitu.. hehehe.  i hope i can stay happy and welcomed with this new dept and fellow frens.



citer dgn kanda.. kanda kata. kalu kat company dia, dah 10 taun tu dapat 15,000 dah duit loyalty.. adui makkkk... heheheh.. aku bersyukur je laaa.



 

No comments:

Post a Comment