Tuesday, March 04, 2014

pulau tioman .. kau tunggu aku datang

balik ni, aku tak nak balik terus.. aku nak terus pi book tiket kat travel agent.. pi pulau tioman.. cari chalet jer pun jadilah.. book 3 hari 2 malam.. terus pi malam ni jugak.. dengan siapa?  hehehe.. sendirian kok.. aku nggak perlu tunggu2 org.. asalnya diri ini mahu bercuti, tapi malas nak tunggu2.. ye haaaa.. can?  anak2 dah pesan along soh tengok2 kan masa kanda keje.. ngeh3.. ingat tuuu



pakai je apa yg ada.. bawaklah duit lebih sikit.. kita buat style itu.. pegi je.. sampai sana.. hang nak mandi laut ka.. nak snorkelling ke.. nak pi pulau2 ke.. up to you.. u decide when u reach there.. best tak.. wild tak?  just got this idea kejap tadi.. best tak kalu aku dapat buat begitu dgn kanda.. kalau.. kalau.. if not.. just go by myself.. sampai sana aku tentu keje amik gambo je ler, aku kan suka nature.. ngeh3.. pastu aku pi mandi laut puas2.. lepak2 kat tepi pantai.. ada kawan lagi la best.. tapi biorler yg satu kepala.. yg akan buat mende sama macam kita.. 


snorkelling beb.. look at the fishhhhhh.. cantik2


shd also try scuba diving.. hmmm


sehari aku nak tido je dalam bilik. and called for food to be sent.. makan dalam gitu.. tido, tido and tido and relax.. cari pulak chalet yg betui2 tepi laut.. ohhhhh.. nyamannya bunyi deruan ombakkkk... 


malam2 jangan lupa pi makan seafood.. aumm... aku takdelah berapa heran ngat seafood, but if ada, aku tak tolaklah kannn... hehehe... makan musti ada dalam angan2 kau ni kan su.. barulah best.. abisss?  pastu kan.. cuba2 la sewa pancing ke kan.. ikut la mana2 grup pi mancing.. ohhh.. lamanya tak memancinggg.. cewahh.. dapat tak dapat tu perkara lain.. yg penting pegi memancing.. ater asik kena tinggai.. mana ke tahannyaa.. ni kita pi sendiri. haaa.. sonok tauuu..  dah puas.. kita balik laa. tak puas kita tambah sehari lagi.. enjoy tido atas pantai tu waktu lepas subuh.. see the sun rise.. 

sup seafood.. makan dalam kuali ngkooo..



huiyooo.. i m sure this trip will be the most wild and carefree one.. hehehe..




balik dengan senyummm.. puas hati?

No comments:

Post a Comment