Tuesday, April 15, 2014

berjimba lagi..

Hai sayangg.. u apa kabar?  Rindu i tak?  Tak ape la kalu u tak rindu.. i tetap rindukan you.. hukhuk.. walau apa jadipun.. u tetap di hati i ni.. top list tau.. i tau u kadang2 je dapat spend masa dgn i berdua.. tapi.. i still tggu2 saat itu tau sayang..

Ngada tak?  Hehee.. tu manja la.. tu bukan ngada.. ehhhh.... ntah mana dapat idea nak tulih meghapu lagu tu aihh...


Relax laa.. sesekali memang kena meghapu.. eh.. ye ker?  Bila pulak menjiwang?  Aku suka menjiwang dr merapu okey.. korang tak suka tak apa lah.. nak wat cemana.. bukan senang nak senangkan hati semua org..

Apa jadi yek semalam.. oh yeah.. i went to sri gombak.. i thot nak pi dgn bofren i.. tapi u tau lah how bizi the bee he is.. so i went myself jer.. ehh.. tak.. dgn siti anak buah den laa.  amik dia balik keje kat warta.. terus ajak dia teman.  bukan takut pi sendiri.. tp tempat baru adalah elok pi berkawan.. pi mana su.. aik.. pi cari gym laa.. eh tak bitau ye tadi?  Hehee .. ok.m aku pi signed up dah kat ez gym tuh.. startnya work out maybe today in sya Allah.  Hope to start again getting myself fit and healthy and turunkan kg if i can... ahakk.. 


Tu muka aku smlm.. balik tgk gym ajak siti makan burger kambing.. hehee.. x lalu dia.. pelik gak selera aku smlm.. huuu.. telan jerr

Adios syg.. nanti citer lagi..






3 comments:

  1. salam puan , bayaran untuk gym tu macam mana yee....

    ReplyDelete
  2. monthly 90 plus 50 for registration.. ok tak?

    ReplyDelete
  3. kat depan kolam renang siantan ada juga gym yg baru di buka kan...dekat sikit dari rumah puan...puan duduk di mana ye...

    ReplyDelete