Wednesday, December 17, 2014

bangun harimauku.. ehek

 Waktu ni 7.38pm.  Dah sampai umah.. hangin jer rasa sbb kanda msg kata dia masih kat opis dia.  Dia nak tgk bola dgn kawan2 driver dia.. hmmm.. aku nak tengok bola dgn dia malam ni dgn anak2.. agaknya dia mmg dah jemu dengan aku.. yea lorr.. dah abis keje balik laa.. padahal dia tau aku balik awal sbb balik dgn siti anak buah aku yg tumpang aku sbb balik awal.. sedih tak korang rasa.. hukhuk.. aku ni memang sokmo terasa sedih kalu bab laki aku.. selama ni tak retipun nengok bola tetiba lakkk.. ngek tau ngekkkk..huuu



Biarkanlah kann.. maleh mikir dah.. lama2 pikir bisa sedihh... aku ni bukan jenis sedih.. aku ni kalu bley takmo sedih.. aku org yg hepigolaki.. ngehhh


Aku layan bola dgn anak2 je laa.. bangun harimau bangun.. teruja dgn team rimau kita haa.. rembatan2 yg mencabar cer tengok.. dahsyiat jugak pasukan siam wehh.. hensem2 lak tuuu.. sabar ye farizal.. jaga gawang kita bebaikkk..

Dah.. aku x mandi lagi ni.. maleh tol la nak bersiap lawa2 sexy2 laki tak balik lagi haaa.. ekekek.. laki oh laki.. 
half time nanti lah aku mandi.. kennn?




No comments:

Post a Comment