Saturday, September 16, 2006

Banyak Kereta (Cars)

Tak perlu tunggu kereta anda jadi begini untuk menukar ke kereta baru...

ingin memiliki kereta sexy begini?

taipkan nama kereta pilihan anda dan hantarkan ke nombor 33993

kami sedia membekalkan anda dengan kereta pilihan anda, selagi stok masih ada!

...................................................................

....ini kes boring giler, tatau mau tulih mende, but still nak tulih.. apa kes?

.....................................................................

kuang kuang kuang

but...

kalo korang really nak tukar kereta, aku boleh bagi baik punya price, ada 3 jenama kereta jer aku boleh recommend, perodua, proton and toyota. jadi apa tunggu lagi? Dail ini nombor (hp 017-632-3050) dan buatlah tempahan kereta anda!

No comments:

Post a Comment