Monday, February 12, 2007

Si botak berdua


Ini anak-anakku few months back. Dedua comel. Dedua botak masa tuh. Adik doesnt mind botak every time kami bawak gi kedai gunting. Abang pulak since sekolah ni, dia segan berambut botak, so sekarang, takdelah botak lagi dia, adalah sket-sket rambut. But the cutting mestilah yang kemas...
Cemana pun, dua-dua anak aku ni jenis kuat berpeluh. You can see the sweat coming down from their heads bila hari panas sangat, atau hari terlebih aktiviti. Kengkadang dorang mandi 3, 4 kali sehari sebab baju asik basah kena peluh.

Aku and kandapun dari jenis berpeluh sakan jugak. Asal panas sket, hmm you can imagine how uncomfortable we feel. That's why semua ketiga-tiga jejaka dalam rumah i tu berkepala botak pada satu ketika dulu.

1 comment: