Friday, March 09, 2007

Muka bosan

Kan hari ni Jumaat, kan sepatutnya seronok?
Ini pagi lagi, nak seronok nanti lepas lunch baru boleh seronok!..

Sebenarnya dah mood nak cuti ni.
Aku dok terpikir ni.. semalam Amal tanya, "Umi, minggu depan umi cuti ke, masa cuti sekolah?"
Aku jawab.."takde, umi tak banyak cuti, lagipun baru lagi amik cuti last week masa daftarkan adik."

Muka dia macam kecewa jer, sebenarnya dia suka. Entahlah, ada sekali tu, dia tanya, kenapa aku cuti lelama sangat, dia takde privacy nak buat sesuka ati dia. Tataulah whether this time he meant it. Mungkin dia ingat nak ajak aku berjalan-jalan melayan kehendak dia sempena cuti nih? Hmm...

No comments:

Post a Comment