Wednesday, March 07, 2007

Sakit

Sekarang, orang ramai asik sakit jer. Hari ni Od ngadu pening-pening rasa tak bley tahan, pastu pegi klinik, doktor bagi mc, tapi dia tak boleh balik sebab masalah teknikal, pastu diapun tak boleh kerja, so, diapun baringlah kat surau. Kenapa opis aku yang established ni, takde bilik untuk berehat gitu.. ye lah, untuk kes-kes begini kan?

Waktu ni pukul 11.24 waktu malaysia, pagi. Aku lapor giler beb. Tadik pagi, makan 1 keping roti sandwich ngan sayur and mayo and a piece of kuih. Dah tak tahan. Kena tunggu lagi 30 minit baru boleh lunch. Sib baik my lunch is at 12, kalo tak, tentu tak terlayan perut nih.. Takut gak, makan lambat, gastrik la pulak. Hmm...

1 comment: