Wednesday, March 07, 2007

Jalan tempatan

Korang pernah dengar/tengok nama-nama jalan yang pelik tak kat tempat korang?
This morning and yesterday's, aku dengar JJ and Rudy kat radio. Memacam beb, ada sorang amoi tu called kata kat tempat dia ada taman nama, Semabuk, and there's one road by the name of Jalan Sin. Can u imagine all the sin of the people living in that mabuk park. I can't remember any other name except this one, but it's in London, somewhere, nama dia, Divorce Court. Pelik kan?

Hmm...

1 comment:

  1. how about lubok china, tg keling, rajah court, ayer paabas, parit jawa, kg bandar XXXXXXX, tg tuan, dan lain lain lagi yang sewaktu dengannya

    ReplyDelete