Tuesday, July 01, 2014

kenangan2 manis itu



ntah kenapa aku suka sgt gamba aku ni.. biarlah blur. aku tetap sukanyer..


ni lak satu2nya sejarah yg menunjukkan aku kecik je masa kecik..  heheh..seingat aku  mula darjah 5 baru aku mula jadi tinggi.. heheh.. tinggi kahh?
aku ingat semua nama kawan2 aku tu.. aku 1Y kat sekolah jenis kebangsaan inggeris selayang baru.. 
chech them out.. dari kiri.. anis zahura, zarina ripin, norhasfaliza, noor huda and me!
ehhh.. ingat nak soh korang guess... eh, maleh la.. guess2 bukan nak bagi hadiah ye tak?
tulah kenangan di darjah 1, cikgu Francis yg amik.. alamak, aku lupa la nama penuh cikgu tuuu.. adoiii...


 ini aku dgn angah.. akak no. 2.. angah kata ini pic dia first time pakai tudung haritu.. hehehe.. dia boleh ingat masa aku tunjuk dia pic ni.. hehehe.. aku dengan angah  close sgt masa ni.. rajin temankan angah pi mana2 je lah.. termasuk pi dating.. eheheh.. 



ni pic aku remaja.. masa tu pi umah ruzana rabai.. abg dia kawin, so pi kenduri kawin, lantas mengambil pic lah aku.. eh.. kurus bona.. aku suka sgt baju kurung ituuu..  tengok. baju corak, pakai lak tudung corak.. udahlah macam pokok krismas.. ayoooo.. lantakk.. fesyen sense sangat ko suuu...

 ni lak pic aku dgn am.. aka makyang.. akak no. 3..  masa ni macik aku kawen, kenduri kawen kat klang.. ntah kenapa byk2 tempat, kat bawah pokok pisang jugak kami bergambar.. ehheeh.. kuruih yek.. aduhaii.. zaman2 tu semua org kuruih la kot. baya2 tuu.. heee 


ini adalah aku dgn abg ipar aku.. abg ngah.. cer tengok seluar dia... hensem gak abg ipar aku ni kan.. tak perasan time tu.. heheh.. angah lah kot perasan dia hensem.. kalu tak takkan angah nakkan dia.. baik hati jugakkk.. hehehe


ni lak aku kat feri berpuluh taun yg lalu.. 25 kot umur aku time tu.. pi langkawi.. heheeh
angin punya lah kuat.. tak buleh biarkan kain baju terebang abihhhh..


ni pic kawin.. macamlah korang tak tau kannn. heheh.. dgn songket weh.. agagaga.. geli but itulah kenangannn..
berapa taun dulu tu yek?



and these are my family.. yg depan2 tu semua anak2 sedara.. yg belakang tu me and my siblings.. yg takde situ. angah and achu sham jer.... 



No comments:

Post a Comment