Thursday, March 24, 2016

wangi

takde idea melainkan spontan tingat kat perfume semalam kat VS.  sangatlah wanginyer menaikkan semangat cinta aku.. mmmm... namanya "forever sexy"!!.  harga buleh tahan mahai bg org biasa cam aku ni.  tapi kalu org biasa beli perfume mahai, this is just ordinary lah kan.  den lak boli kek abg bangla jual kat pasa je selalu, yg mai dari meja ke meja tu.. ekekekek.. kdg2 dia bawak perfume avon, kadang2 dia bawak perfume channel.  ko pilih je lah.. dah sah2 murah beb.. compare dgn kat VS tu.  tapi hati den dah bokonan.. nantilah den tingin bona ni.. nak kono sambar jugak insya Allah.. rewarding myself.  lama tak beli apa2 utk diri sendiri... kann?

pakai utk hari2 tertentu je.. nak gi dating ka.. nak gi tido hotel ka.. ekekekek.. berangan lettew..  i mean perfume yg special utk occasion yg special la kan.  akak sabariah kek opis aku semalam kata.. biar wangi2 selepas bau2 tomyam or bau2 rendang.  walaupun nak tido jer, apa salahnya kannn?  dalam maksudnya tu.. ko paham2kan lah sendirik yek?








No comments:

Post a Comment