Tuesday, April 18, 2006

First Time

18/4/2006 11.10pm

Olla, muchachas, como estas oi?

Kabare geng. It's my first time blogging from home. First got to get kanda to do his things first. Read his mail, surf here and there and now it's my turn.

Baru abis makan burger with the kids and kanda. Dah tengah malam perut mereka tetiba lapo.. bukannya apa, since makan awal, tak tido tido, makanya mereka lapao semula. Acik pun melayan je la. Makan juga, lalu saja. Kanda tengah download games from yahoo, maka i took the chance to do my entry.

Ameer da beransur baik dari demam. Akmal okay, tunggu turn nak main pc, tak dapek la nampak ae. Bagi ayah dulu, then umi, pastu Amal boleh tido. Esok kami gi kerja, Amal mainlaa.. sabar jer la!

Okay, that's wrap up the case tonite..

Adios

1 comment:

  1. wah... meriahnyer dah ada internet. layannnn...

    nanti kat umah baru aku yang comel lote tu aku pun nak boh internet jugeks... nanti aku panggil uncle 'tut' datang install kat tempat aku ek..

    eiii.. tak sabar rasanyer nak memblogging from home.

    ReplyDelete