Monday, April 17, 2006

Hot Arab

Anda kenal ini orang? Ini la Amr Diab. Aku pun baru jer dalam 2,3 bulan diperkenalkan dek Od ngan mamat ni. Dia laa sebenarnya penyanyi Nur el ain. Aku tak pernah tengok dia nyanyi, but kalo rupa dia dah cam ni, tak sedap pun aku rasa akan tunggu beb. Kih kih kih...

Aku ada ingat mao beli CD compilation of this mamat, but when i asked the counter at Giant tu... sedih sangat, baru abis kak... katanya. Ntah nye ada betul ke cd ni sebelum aku tanya? Bencik... Mana nak carik??

1 comment:

  1. tada ka? biar betul.... aku pun nak gak. well... lets see, maybe i should wait for cabutan bertuah gaks utk cd compilation amrdiab... hahaha, logik tak?

    ReplyDelete