Wednesday, April 19, 2006

Geram

19 April 2006 4.32pm

Geram, jangan engkau geram
Geram, bermacam ragam
Kerana susah
Kerana marah
Janganlah kau geram

Senangjer ko bernyanyi.. acik yang merasanya cemana plak?
Inilah sessi melepaskan geram... Acik dikatanya suka bergaul ngan Confisec hanya kerana acik perasan jadi salah sorang darinya? Acik tak suka, acik bencik. Da memang sumer kawan-kawan acik kat sini confisec, cemana. Actuallynya, (ada ke bahasa gini?) bukan confisec je acik kawan dengan, semua jenis orang pun acik kawan... ini la dia. Dah gats memang benci kalao orang messed up with her, so she tot i also terlibat la gitu. Tah kenapa, acik rasa semakin meninggi kebencian kepadanya. Tak baiklaa gitu. I also heard her telling garf about my confisec fren. "Orang mengandung tu, buatla gitu, tak selamat tau, orang ingat".. gitu sekali. Just becoz she couldnt find the documents gats requested. Hallah, small matter maa, kenapa harus dibesar-besarkan? Itchy betul. Benci lagi.

How can i get rid of her? Any suggestion? "nanti u ingat, i tak buat kerja plak", katanya... heee

adios

2 comments:

  1. hamboi hamboi... aimannn tak kesaaahhhhh

    ReplyDelete
  2. hl saodah.. ko memang slalu sokong si aiman tu... tak kisah manjang, abis, sapa lagi nak kisah? Aku jugak..

    ReplyDelete