Friday, April 21, 2006

Meluat tahap cipan

21 April 2006 12.53pm

Saja nak tukar warna.. mood marah la gitu. Amik kesempatan sebelum kuar lunch, sebelum pompuan kembar tak guna tu masuk balik.

This morning i received sms saying she's going to be late. Donno who, credit aku pun takde, so, kerja je la cam biasa. Selalu kalau nak terlambat, bagi tau boss directly. Skang, nak sms kat aku plak. So, u expect me to go and tell your boss? Wat haper? It's not even clear in your sms, who y0u are and didn't say to let your boss know. How la weh?? Can i ready your mind? Tu la aku meluat tu. Dey pompuan, lu nak blah, lu belah la. Lagi cepat lagi bagus... takyah nyusahkan aku. Aku semakin membenci korang bedua.

Itulah luahan rasa ku... adios.

1 comment:

  1. oh... ala ala dia fofular sangat ker meset meset kat handphone orang cam tu? kalau tak kenalkan diri camner kita nak tau, kan

    ReplyDelete