Monday, April 17, 2006

Yang Disayang

Hi! Rasa seronok nak tulis ari nih. Banyak pulak gambo nak upload kat sini. Ini gambo dua beradik yang terbaru. Sronot tengok mereka berbaik. Kalo tak, bercakaran sesama mereka. Tapi anak-anak acik memang comel. Muka Amal, masa kecik dulu, memang sebijik cam Ameer. Kengkadang Ameer ingat gambar Abang tu gambar dia la. Perasan dia... tapi, itu lah hakikat, mereka memang serupa waktu sama baya itu.

Ahh... yang hensem lawa ni, kanda ku. Masih manis cam dulu masa baru kenal. Pada aku baru semalam aku kenal dia melalui Alang. Tima kasih alang kerana menemukan kami. Kalau dah jodoh tak kemana, ye tak? Kalau kira-kira, masuk taun ni, dah 11 taun kami bersama. Rasa cam baru semalam den pakai inai tengah-tengah malam tunggu kering. Hiiii, kenangan manis itu sungguh menyeronokkan. Setakat ini, Kanda seorang suami yang bertanggungjawab, sporting and also supportive in what ever i want him to be. We shared everything. He's a workaholic and very much like his handphone more than his wife some time, but, above all, he's still my best fren!!

Will show my wedding picture next time yek??

Adios
17 April 2006 2.45pm

No comments:

Post a Comment